Till startsidan!  

 

Brasserie Absint

Klassiskt


Brasserie Absint är en modern krog med kreativa övertoner och lättillgänglig meny, en avslappnad mötesplats för boende i Gävle likväl som våra gäster på Clarion Hotel Winn.

Inspirationen har hämtats från de klassiska brasserierna, men inredningen är både modern och rolig.

Brasserie Absint
Kontakt:
AdressNorra Slottsgatan 9
Telefon026 - 64 70 33
Webwww.clarionwinngavle.se
Öppettider:
Mån-tis11:00-24:00
Ons-fre11:00-01:00
Lördag12:00-01:00
SöndagEndast frukost

brasserieabsint - foto: 1   brasserieabsint - foto: 2   brasserieabsint - foto: 3   brasserieabsint - foto: 4  

Visa karta och vägbeskrivning    Skriv ut restaurangöversikt    Kontakta oss för ändringar


 

Besökarnas omdömen


Namn: lars ericsson Betyg 3 av 5
Datum: 12/16/2014 9:42:23 AM

Fegt eller vad man skall säga när man inte i sin meny kan se vad priser på dryck är.
Vin per glas står ( vilket är ngt högt pris om man jämnför med adra ) Men man skriver inte t.ex. öl priser. Varför.
Priser på varor bör man vara öppen med så att kunden har en chans att jämnföra med andra restsuranger t.ex.Namn: Jack Betyg 5 av 5
Datum: 7/14/2012 11:19:35 PM

Fantastic food! All mat var perfekt. Servicen samt trevnaden var även exemplarisk! Jag tror att Absint är och har något till alla.

mycket nöjd och erfaren kund!Namn: Martin Betyg 4 av 5
Datum: 2/14/2010 10:56:09 PM

Jag och min flickvän var där och firade alla hjärtans dag och åt från deras alla hjärtans dag meny, jag valde Jordärtkockssoppa och jag måste säga att den var fantastisk, den såg underbar ut och smakade ännu bättre med ett trevligt upplägg. Vidare så tog jag Smörstekt torskrygg med en blåmusselveloute, fisken var perfekt stekt, såsen var otrolig och med lite musslor på det så är det svårslaget. Potatismosenpurén var även den grymt god.

Flickvännen fick deras vegetariska alternativ och var väldigt nöjd med båda, speciellt förrätten som var smördegsblad med getost emellan.

Efterätten delade vi på i klassisk alla hjärtans dag manér, det var choklad på tre sätt: mörkchokladmousse, en creme brule av mjölkchoklad och en vitchoklads pannacotta. Moussen och creme brulen var helt fantastiska, pannacottan var godkänd men det hade nog känts bättre om de faktiskt skippat det, den var inte dålig men inte jättegod heller.

De får 45 på grund av jättebra mat, fin service men tyvärr så ser det lite nertrampat ut på mattan där man äter.Namn: sigge Betyg 5 av 5
Datum: 10/5/2008 10:56:39 AM

Den nya menyn är helt topp,ungtuppen som är på menyn är helt super, har även provat den nya brunchen, kanon bra, även kul att de har jazz där, vi kommer tillbaka!!

Sigge

Namn: Göran med familj Betyg 5 av 5
Datum: 5/25/2008 6:24:21 PM

Ett trevligt ställe att äta på god mat och trevlig personal.Ett ställe vi kommer att besöka fler gånger.
Kommer även att rekomendera våra bekanta, att prova på.Namn: Dennis Betyg 4 av 5
Datum: 5/23/2008 3:32:05 PM

Har bara besökt det här stället i samband med brunch, vilket var oerhört gemytligt och välsmakande.

Jag kommer absolut uppsöka Absint vid ett flertal tillfällen i framtiden.Namn: Linda Betyg 2 av 5
Datum: 5/23/2008 3:04:32 PM

Ena gången var mater superbra och servicen likaså. Andra gånger så har maten verkligen varit dålig och servicen usel! En gång beställde jag wallenbergare som verkligen var upplagt snyggt och smakade underbart. Nästa gång tar min sambo samma men in kommer en torr köttbulle och inte ens samma upplägg utan det såg helt kladdigt ut. Måste vara olika kockar!!Namn: Timmie Betyg 2 av 5
Datum: 4/21/2008 10:36:38 AM

Tog lång tid att få in maten, min sparris val väldigt slabbig, men jag blev ganska nöjd. :) Er inredning är underbar. <3Namn: Chris Betyg 5 av 5
Datum: 3/28/2008 2:26:38 PM

Anledningen till att jag har väntat med att recensera Brasserie Absint är för att det är så svårt att ge ett rättvist omdöme,hade gärna satt "9-10" för så bra tycker jag helheten är på Absint. Ätit här ett flertal gånger och har tagit olika rätter varje gång samt tagit fasta på hur deras rutiner är.

Servicen är verkligen personlig och man känner sig omhändertagen vilket jag tycker är ovanligt.Stora fina lokaler och man får alltid plats och har även flera sektioner att välja på som "matsal/frukost" "lounge" och "middag". Både menyn och maten är rolig och intressant,maten i sig är både nytänkande husmanskost,klassiker och finare rätter. Sen finns det något för alla och det är prisvärt.

Med akropolis och absint i stan så finns det hopp!Namn: Anja Betyg 3 av 5
Datum: 10/30/2007 4:20:21 PM

Har varit på Absint och ätit ett par gånger sedan det blev nytt och det har varit jättebra. Lördag 27:e okt skulle vi in o testa den nya menyn, beställde wienerschnitzel och blev lite besviken.
Smaken ok men lite torftig uppläggning utan minsta grönsak på tallriken ganska tjock köttbit och stekt potatis med något som skulle vara sås.
Jag vill inte att ni ska bli någon budgetkrog för det finns det tillräckligt med i stan, så lite mer finish på upplägget med lite grönt på tallriken det är ju även ögat som äter.Namn: Tina Betyg 5 av 5
Datum: 8/19/2007 4:10:16 PM

Mycket trevlig personal, bra service, otroligt bra mat och fin lokal. Toppenställe!!Namn: /C/ Betyg 4 av 5
Datum: 8/9/2007 1:45:36 PM

En fyra blir omdömet och gäller inredningen och deras suveräna "Cafedom"Namn: lisa Betyg 1 av 5
Datum: 8/7/2007 12:40:29 PM

vi förväntade oss en trevlig kväll med vännerna hemkomna från london. "varför inte prova brasseri absint" tänkte vi, "lyxa till det på en söndag". vi kom dit till åtta, ett sällskap på sex personer. vi gjorde våra beställningar snabbt och när klockan var runt halv nio kom den första maten in. en i sällskapet fick alltså sin mat. vi trodde att det andra i beställningen skulle komma strax efter. naturligtvis. strax innan hade två tjejer på uteserveringen tröttnat på att vänta och fick gå in och säga till för att få sin mat. jag gissar att de väntat länge. 20 min till en halvtimme efter (då den första maten naturligtvis kallnat) kom resten. två i sällskapet hade beställt kött medium/rare men fick rakt igenom välstekt. tillbaka till köket. när vi andra ätit upp vår mat fick de sin. de blev bjudna på maten. men tyvärr, helhetsintrycket var redan förstört. servicen bestod i att skylla ifrån sig på andra gäster som inte kommit den tid de skulle osv. inte så snyggt. när klockan närmade sig tio frågade servitrisen om det fick lov att vara kaffe eller efterrätt. vi hann tänka ett par sekunder när hon säger "köket stänger snart!", varpå vi tackade nej... hon som fick äta kall mat blev inte bjuden på sin mat, vi andra i sällskapet som fick äta upp vår mat innan de andra fick ingen kompensation, och de som blev bjudna på maten fick ett kvitto slängt framför sig när vi andra betalat med orden "här är för era läsk.". har aldrig varit med om sämre i den här staden. ingen av oss sex återkommer till brasseriet. någonting är fel när besöket från chelsea hellre hade gått på max... tips: dra ned på antalet platser om ni inte ens kan hantera det när det är halvfullt. en liten parentes: maten var klanderfri. till och med god!Namn: Christer Westin Betyg 4 av 5
Datum: 3/17/2007 9:48:33 AM

Mycket bra mat och bra service. Juha är suverän.Namn: Bosse Stenberg Betyg 5 av 5
Datum: 3/15/2007 12:19:03 PM

Nya fräscha lokaler, trevlig personal och överhuvudtaget en trevlig miljö, framför allt godmat.Namn: Lena Betyg 5 av 5
Datum: 3/2/2007 7:30:36 PM

Mycket bra! Väldigt bra service och fin lokal och god mat!

» Skriv eget omdöme


Denna undersida har blivit läst 228581 gånger! 
      

   Akropolis Taverna   
   Aktern & Fören   
   Axmarbrygga   
   Bishop Arms   
   Bong Mai   
   Brasserie Absint   
   Brända Bocken   
   CH:s Grill & Chill   
   Church Street Saloon   
   Don Peppino   
   Furuviks Havskrog   
   Heartbreak   
   Interpool   
   Kungshallen   
   Libanesen på hörnet   
   Matildas GävleMat´s favoriter just nu!  
   Mezopotamya   
   Munken   
   Sabai   
   Stora Vall   
   Söderhielmska   
   Tennstopet   
   Valbo Värdshus   
   Österns Pärla   
   » Sortera efter kategori   
   » Slumpa fram restaurang   
Sök maträtt:


Gävle Mat i mobilen p? http://mobil.gavlemat.se 


  
    Länkpartners: Checkup  - - Webbo  -  Marinpropeller.se