Namn: Carl-Gustaf Lundgren |
|
Datum: 8/12/2015 9:55:53 AM |
Fantastiskt god mat med underbar personal, mitt på stora torget i Gävle. Härligt att kunna sitta ute men ändå om det kommer lite regn ett utdragbart tak. Calle
Namn: Lena Johnsson |
|
Datum: 2/22/2014 4:44:22 PM |
Maten är alldeles fantastiskt god. Trevlig personal. Behövde inte vänta länge på maten. Allting var verkligen toppen. Skulle rekommendera alla att gå dit. Värt varenda krona!!
Namn: M |
|
Datum: 11/17/2013 1:14:17 PM |
Gävle bästa restaurang: Maten är femstjärnig, menys är inspirerande och personalen är enormt trevlig. - både vad gäller menyns utbud och matens kvalitet samt den trevliga personalen. Tycker Margaretha
Namn: Återvändande gäst! |
|
Datum: 10/29/2009 6:12:45 PM |
Supergod mat verkligen prisvärd och jättetrevlig personal! Mycket mysigare än det ser ut utifrån.
Dåligt dock att man måste betala garderob för att äta middag?!
Namn: Stefan |
|
Datum: 6/13/2008 9:50:42 PM |
Brukar vara uppe på jobb i Gävle-trakten ibland, o får väl säga att Bocken sopar mattan med konkurrensen vad gäller mat, service o trevligt bemötande. Då är inte de andra restauranger jag besökt dåliga på nåt som helst sätt!!
Namn: Sandra |
|
Datum: 5/29/2008 1:59:50 PM |
Bra uteservering men salladen var urusel. Lika som på salladsbordet men med lite räkor, ca 20 st. Betalar man 75:- så vill man ha en lite mer avancerad sallad än den som är på salladslunchbordet. Såhär har det var de senaste 2 åren, synd.
Namn: Peter |
|
Datum: 3/5/2008 10:36:07 PM |
Lite extra finess, klara smaker, perfekta stekgrader, kunnig service, känns som "bocken" har svårt att bli bättre!
Namn: Chris |
|
Datum: 2/3/2008 8:33:05 AM |
Brända Bocken har nog ett av Gävles bästa lägen utan tvekan samt en smakfull inredning som ligger i tiden. Jag har besökt restaurangen med långa mellanrum av någon anledning och jag lär ju säga att maten är bättre en någonsin tidigare eftersom jag upplever att smaken och lekfullheten i valet av meny är toppen.Lär ju säga att få ställen har bra pastarätter så det är tur att kockarna på bocken vet hur man lagar pasta.
Aningen dyrt kanske men det blir inget hinder om man vill ha bra mat.
Namn: eva nises |
|
Datum: 7/23/2007 4:35:45 PM |
suverän service och maten är en smakupplevelse.
» Skriv eget omdöme
|